zaterdag 7 januari 2012

De lantaarnpaal en de kat.

Laat ik even voorop stellen dat ik niet beweer dat het hier ook zo is, maar om eventuele verwijdering van dit bericht te voorkomen, zijn enkele woorden gecensureerd.

Er zijn sites, onder andere enkele blogsites en forums, die vinden dat ze voor zedenpredikers moeten fungeren. Die vinden dat de geslachtsorganen van een man en/of vrouw niet bij naam genoemd mogen worden. Ik snap daar niks van, want in elk woordenboek van Nederland zijn die woorden gewoon te vinden. Kijk maar eens onder de K, of de L, of de P, of de V, of de. . . vul zelf maar in.
Ik snap ook wel dat niet alles geschikt is voor een openbaar forum of blogsite. Harde porno hoort niet echt daar op thuis. Daar zijn aparte blogsites en forums voor. Maar voor een licht erotisch verhaal zou geen enkel bezwaar moeten zijn. Ook in Goede tijden, Slechte Tijden komt het voor en daar kijken ook 10 jarige kinderen naar. En dan word het soms nog in beeld gebracht ook, terwijl een licht erotisch verhaal wat gelezen word, voornamelijk in het hoofd afspeelt. Men bedenkt zelf de beelden er wel bij.

. . . Zij pakte zijn lantaarnpaal stevig beet. Zijn lantaarnpaal stond fier omhoog, klaar om gebruikt te gaan worden. De man kreunde tevreden en sloot zijn ogen. . .
Als je het mannelijk voortplantingsorgaan een ander naampje geeft, werkt ook niet echt. Ik heb hier gekozen voor lantaarnpaal, omdat de vergelijking met dezelfde letter begint en eindigt, alleen jammer dat het er tussen zo lang is.

Er gaat mij opeens een lichtje branden. . .
Het zou maar een verhaal zijn over een groep mannen die met elkaar aan het spelen zijn. Wat zal er dan een hoop licht zijn in de Darkroom.

. . . Met een hand ging hij richting de kat van de vrouw. Langzaam duwde hij een vinger in haar kat. Al snel werd haar kat vochtig en de man duwde er al snel een vinger meer in haar kat. . .
Voor het vrouwelijk voortplantingsorgaan heb ik maar één letter veranderd en gelijk lijkt het op dierenmishandeling, terwijl de vrouw het zelf misschien wel lekker vind.

. . . Toen zei de dokter: “Tja, u hebt echt een bij-ei-ontsteking. . .
Het zou gewoon in een berichtje op een forum kunnen staan over iemand die een bij-ei-ontsteking heeft. Jullie snappen vast wel dat het gaat om de eitjes die onder de lantaarnpaal hangen.

Hebben jullie het programma Jong wel eens gezien van de EO? Zelfs bij die omroep kan het over licht erotische onderwerpen gaan. Natuurlijk laten ze het niet zien, ik zit er ook niet echt op te wachten hoe een EO lid het ervaart, maar er word wel gewoon over gesproken.

De jongeren kunnen er vaak beter mee omgaan dan de volwassenen. Zolang het maar niet opgedrongen word. Op internet kan het eenvoudig weg geklikt worden, het is en blijft altijd een vrije keuze om het te lezen. Daar heeft niemand een zedenprediker voor nodig.
Gewone, licht erotische verhalen zou op elke blogsite en/of forum mogelijk moeten zijn. Voor de wat hardere verhalen kan men terecht op de speciaal daarvoor gemaakte blogsites en forums.

En dan rijst de vraag natuurlijk: wat is licht erotisch en wat niet?
Ik kan jullie verzekeren dat een lantaarnpaal en een kat niet onder licht erotisch vallen. Want zeg nu eens eerlijk, heeft iemand ooit wel eens een lantaarnpaal in een kat zien kruipen?
Ik niet, in ieder geval.
Trouwens . . . andersom ook niet . . .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten