vrijdag 23 maart 2012

Wat vrouwen écht willen

AMSTERDAM -  Wij hebben maar een wens: dat onze mannen echte keukenprinsen zouden zijn. Wij vinden dit zelfs belangrijker dan goede bedprestaties van onze geliefden.

Het is toch al een hele prestatie als een man goed in bed komt?
Ik bedoel . . . Dat de sokken en onderbroek niet midden op de vloer liggen. Dat zijn broek netjes over de rugleuning van een stoel hangt. Dat hij zijn tanden netjes heeft gepoetst en niet met klodders tandpasta op zijn wang het bed in stapt.
Maar dat zal waarschijnlijk niet bedoeld worden . . .

De helft van de vrouwen verkiest een goede maaltijd boven seks, blijkt uit onderzoek van het Australische Emperica Research onder circa 1000 mensen.

Ah . . . Het gaat weer eens over seks. Het zal niet . . .

Een op de tien vindt het zelfs belangrijker dat haar man goed kan koken dan dat hij regelmatig een bosje bloemen meeneemt. 77 procent van de vrouwen is dan ook onder de indruk van een man die zijn weg weet in de keuken.

Natuurlijk weet de man de weg in de keuken . . . daar ligt in de koelkast toch het bier?

Huishouden
Dat staat dan ook hoog op het wenslijstje van dames. Als wij het voor het zeggen hadden, zouden mannen zich meer inzetten in de keuken, de badkamer vaker schoonmaken en een stofzuiger of dweil door het huis halen.


Wat willen mannen?
En de mannen: wat willen zij eigenlijk? Mannen hebben liever seks dan een zelfgemaakte maaltijd. Twee op de drie verkiest een potje vrijen boven een lekker gerecht.


Dat is niet zo gek . . .
Een man slooft zich een hele zaterdag uit. Al vroeg in de ochtend is hij begonnen met de badkamer een extra schoonmaakbeurt te geven. Hij slaat werkelijk niets over.
De wastafel word van binnen en van buiten geschrobd. Ja . . . hij haalt zelfs de lange haren van zijn vrouw uit de afvoer van de wastafel.
Hij poetst de tegeltjes rond de wastafel en haalt alle haarlakresten weg die zijn vrouw in het wilde weg heeft rond gespoten om haar lange, blonde lokken in de plooi te houden.
De wasmand laat hij maar met rust, want na dat ene foutje, hij had die rode sok echt niet gezien in de witte was, word hem de rest van het leven aangerekend en mag hij nooit meer de was doen.
Hij zoekt in alle hoeken van de badkamer de krulspelden weer op en legt ze in het daarvoor bestemde bakje. Zodat zijn vrouw de volgende keer de krulspelden zo kan pakken als ze haar lange, blonde haar in de krul wilt zetten. Wat ze ook alleen maar doet als ze naar een verjaardag gaan, of naar een officiële gelegenheid, maar nooit eens als ze ‘s avonds thuis blijven, zodat ze het een keer echt alleen voor hem doet . . .
Hij dweilt en schrobt de vloer, zodat alle opgedroogde bodylotion er weer eens af is en de vloer niet meer zo kleeft en plakt.

Daarna pakt hij de stofzuiger en zuigt het hele huis schoon. Gelijkertijd ruimt hij al haar schoenen op die her en der door alle ruimtes van het huis verspreid liggen. Ook de vele handtasjes worden weer teruggelegd in de kast. Daarna dweilt hij het hele huis.

“Blijf jij maar lekker op de bank liggen, schat.” zegt de man na al zijn werkzaamheden, “Dan doe ik het eten wel.”
Zijn vrouw kijkt hem dankbaar aan en denkt dat ze eindelijk de man heeft die ze altijd zo graag had willen hebben. En dat na 10 jaar huwelijk . . .

De man weet een heerlijk 3 gangenmenu te bereiden. Op tafel branden kaarsjes en het licht is gedimd.
Na het eten wil de man graag zijn bedprestaties aan zijn vrouw tonen. Zijn vrouw is daar helemaal voor in, want met een man die zoveel in het huishouden doet en zo lekker kan koken, verdiend dat wel.
Ze besluiten om samen de tafel af te ruimen en dan naar de slaapkamer te gaan.

Maar zodra de vrouw de keuken in loopt, laat ze verschrikt alles uit haar handen vallen.
Op het aanrecht staat een berg afwas wat bijna tot aan het plafond reikt, Het gasstel is niet meer te herkennen met al die geknoeide ingrediënten voor het avondmaal. Ook de vloer is bezaaid met etenswaren, die eigenlijk in de pan, of op het bord, behoren te liggen. De besteklade staat open en er ligt bijna niets meer in. Alles ligt in de grote berg op het aanrecht.


De vrouw kijkt haar man eens aan . . .
Ze slaakt een diepe zucht . . .
Nee, de weg in de keuken weet hij nog niet . . .
Behalve voor zijn bier dan . . .

(Bron: de vrouwpagina van de Telegraaf.nl)

2 opmerkingen:

  1. Het is wel grappig om te lezen wat voor agina's jij van de telegraaf leest i.p.v. sport ofzo.. Weet je het zeker dat het niet aan jou ligt?

    Doe mij maar een keukenprins en goede sex.. Dat huishouden doe ik dan wel!!

    BeantwoordenVerwijderen